Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, depus la capela Cimitirului Bellu. Primele imagini

+4 click pentru
galerie

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, depus la capela Cimitirului Bellu. Primele imagini © Arhiva

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost adus depus în capela Cimitirului Bellu. Prietenii și apropiații sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu regretatei jurnaliste începând cu ora 14:00.

În urmă cu două ore, trei oameni au transportat coșciugul de la mașina mortuară, către intrarea în capelă. Pe imagini se poate vedea că sicriul este acoperit și probabil așa va rămâne pe parcursul priveghiului. Deja și-a făcut apariția câțiva oameni, pentru a aprinde o lumânare la căpătâiul Cristinei Țopescu și a aduce o coroană cu flori. 

Apar informații din interiorul familiei. Mama Cristinei Țopescu nu ar fi fost de acord cu decizia incinerării și spune că niciodată nu a auzit-o pe Cristina Țopescu să-și dorească să fie incinerată, ba chiar susține aceasta că și-a dorit Cristina Țopescu să își doarmă somnul de veci alături de tatăl său, Cristian Țopescu. Iată că nu se întâmplă așa, iar în cursul zilei de mâine trupul neînsuflețit va fi incinerat la Crematoriul Vitan Bârzești. 

Cristina Țopescu suferea de depresie

Cristina Țopescu se lupta cu depresia de mulți ani, însă a reușit să ascundă acest lucru și doar câțiva prieteni apropiați știau ce se întâmplă în realitate cu jurnalista. Prietena ei și totodată femeia care a sunat la 112, a vorbit, pe larg, despre asta într-o postare pe Facebook. 

"Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu. Îngrijea, în 2015, 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu-i trebuia nimic.", a scris femeia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro