Silueta subțire, cu slănină se ține. Carmen de la Sălciua a arătat că este o adevărată fată de la țară / FOTO

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua a arătat că este o adevărată fată de la țară © Arhiva

Silueta subțire se ține cu mult efort, în mod normal, însă nu este și cazul artistei Carmen de la Sălciua. Vedeta le-a arătat celor din mediul online că poate avea un corp tras prin inel și dacă mănăncă slănină. 

Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, una dintre cele mai apreciate artiste ale muzicii de petrecere, se laudă cu un trup tras prin inel, dar și cu fotografii din sala de sport, acolo unde muncește pe brânci pentru a arăta perfect.

Dacă până acum credeam că artista, pe lângă sport, are și o dietă strictă, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. 

Recent, pe pagina sa de Instagram, acolo unde împărtășește totul cu fanii ei, Carmen a postat o fotografie, șocându-i pe internauți. 

Nimeni nu se aștepta ca  artista să fie o consumatoare de...șuncă. Da, este adevărat! Carmen de la Sălciua nu se abține de la nimic, iar mama natură îi permite să aibă și un trup de invidiat, dar și să se răsfețe din punct de vedere culinar. 

”Vă invit la o slăninuța friptă in foc🤗”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul fotografiilor. 

Nu doar noi am rămas șocați, ci și fanii artistei, care s-au bucurat să o vadă pe Carmen atât de naturală, fără să ascundă ceea ce mănâncă sau să pară, așa cum se întâmplă des, o figură publică care a uitat de unde a plecat și ce mânca pe vremea când era doar un copil sau atunci când nimeni nu o cunoștea. 

”Aoleu, ce pofta mi-ai făcut”, ”Să ai poftă”, ”Delicatese😍❤️”, ”Ce bine arată”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor artistei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro