Silvana Rîciu vrea să devină din nou mamă alături de proaspătul ei soţ! "Da, vrem un copil"

Silvana Rîciu vrea să devină din nou mamă alături de proaspătul ei soţ! "Da, vrem un copil" © Sursă Facebook

După ce au avut o nuntă de vis, proaspeţii căsătoriţi, Silviana Rîciu şi Nicuşor Ioniţă au planuri serioase în ceea ce priveşte mărirea familiei.

Cei doi nu par să stea prea mult pe gânduri, având în vedere că posibilitatea unei eventuale sarcini este un subiect asupra căruia au meditat deja temeinic. Interpreta de muzică populară se simte foarte împlinită alături de Nicuşor Ioniţă şi îşi doreşte ca pe viitor să îi dăruiască acestuia un copil.

Frumoasa cântăreaţă a mai devenit mamă în trecut şi are doi copii minunaţi: Andrada şi Luca, în vârstă de 10 şi 8 ani, rezultaţi din căsnicia anterioară. Actualul său soţ se înţelege extraordinar cu cei doi şi au devenit incredibil de ataşaţi.

„El îi răsfață foarte mult, are grijă să nu le lipsească nimic, le face toate poftele, câteodată mă și cert cu el din cauza asta… Însă el iubește foarte mult copiii și speră ca în viitorul apropiat să aibă și un bebe. Și dacă nu aș avea eu în plan, cei mici ai mei, împreună cu el, nu mi-ar da de ales. Da, vrem un copil, însă am de făcut înainte un tratament pentru altceva, nu are legătură cu sarcina și da, sigur, muncim la asta. Ce poate fi mai frumos decât să fii un om împlinit pe toate planurile? Eu mă consider o femeie împlinită, o mamă împlinită, o artistă împlinită, însă întotdeauna un plus de fericire, cum e cel adus de un bebe, nu are decât să îți facă viața și mai frumoasă!”, a declarat artista pentru Libertatea.

Silvana Rîciu şi Nicuşor Ioniţă şi-au unit destinele în toamna acestui an. Aceştia s-au apropiat foarte mult unul de celălalt datorită carierei. 


facebook whatsapp twitter pinterest