Ce intervenții estetice a bifat una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară. Transformarea e incredibilă!

+3 click pentru
galerie

Ce intervenții estetice a bifat una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară. Transformarea e incredibilă! © Facebook.com

Este una dintre cele mai iubite și ascultate artiste de muzică populară de la noi! Melodiile ei îți intră direct la inimă și te fac să lăcrimezi! A avut întotdeauna apariții impecabile, însă a și bifat una dintre cele mai mari transformări de imagine!

Nu v-ați dat seama despre cine este vorba? Ei bine, vă spunem noi! Despre Silvana Rîciu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. 

Aceasta a avut curajul să meargă în cabinetul esteticianului și să corecteze un lucru care nu îi plăcea, legat de aspectul ei fizic. Mai exact, artista de muzică populară s-a decis să își opereze nasul, pentru a corecta deviația de sept pe care o avea.

Silvana Rîciu, dureri cumplite în urma rinoplastiei

Deși rinoplastia nu este singura operație pe care a bifat-o cântăreața de muzică populară, aceasta este, cu siguranță, cea pe care nu ar mai repeta-o niciodată. 

Rinoplastia i-a dat mari bătăi de cap Silvanei Rîciu și a îndurat o vreme bună dureri cumplite. Toate acestea, pentru a fi mult mai mulțumită de aspectul ei fizic. 

Cu toate acestea, sacrificiile au meritat! Silvana Rîciu a fost extrem de mulțumită de imaginea ei, după ce a trecut perioada de recuperare și astfel a fost considerată tot timpul cântăreața de muzică populară care a bifat cea mai uluitoare transformare!

Silvana Rîciu s-a căsătorit în acest an

Ei, și la capitolul transformări emoționale, Silvana Rîciu a mai bifat o reușită! În acest an, mai exact în luna septembrie, Silvana Rîciu a spus marele „da” și și-a unit destinul cu alesul inimii sale, pesemne că lucrurile îi merg bine și în viața personală, nu numai în cea profesională. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest