Acum e o bombă sexy, dar stai să vezi cum arăta în urmă cu 30 de ani! Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, e de nerecunoscut. FOTO

+3 click pentru
galerie

Acum e o bombă sexy, dar stai să vezi cum arăta în urmă cu 30 de ani! Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, e de nerecunoscut. FOTO © Arhiva

La cei 50 de ani, Simona Florescu poate fi ușor confundată cu o puștoaică de 20! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu este una dintre cele mai sexy interprete de la noi, dar nu a fost dintotdeauna o frumusețe răpitoare.

Simona Florescu arăta complet diferit în urmă cu 30 de ani, pe când era mai plinuță și avea o coafură specifică anilor 1980. Chiar și așa, Simona Florescu a reușit să îl cucerescă pe Ion Dichiseanu și să se îndrăgostească iremediabil. Simona Florescu i-a devenit soție în 1986, iar pe atunci avea numai 19 ani. Partenerul ei, Ion Dichiseanu avea nici mai mult, nici mai puțin de 54 de ani. 

Acum cei doi au o relație foarte bună, chair dacă au divorțat în urmă cu ani buni, și se înțeleg de minune cu fiica lor, Ioana, dar și cu nepoțica lor. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro