Simona Gherghe a plecat în vacanţă. Imagini de poveste din escapada romantică a vedetei

+4 click pentru
galerie

Simona Gherghe a plecat în vacanţă. Imagini de poveste din escapada romantică a vedetei © Instagram

Simona Gherghe a început anul 2020 cum nu se putea mai bine. După ce şi-a creştinat băieţelul, acum vedeta a decis să plece şi într-o scurtă vacanţă.

Simona Gherghe este o mare pasionată de schi, însă în ultimul timp nu a mai avut ocazia să se bucure de acest sport, pentru că a fost însărcinată, iar apoi a fost nevoită să se ocupe în totalitate de copii. Ei bine, acum, îndrăgita vedetă a decis să lase agitaţia din Bucureşti şi să dea o fugă la munte.

Simona Gherghe iubeşte să schieze şi să se bucure de pârtie, astfel că acum a reuşit să-şi facă timp liber şi a dat o fugă alături de familia sa la munte. Simona Gherghe voia să schieze în Sinaia, însă din cauza vântului, vedeta a decis că mai bine va opta pentru pârtia din Predeal. Şi bine a făcut, pare-se, pentru că pârtia este foarte liberă, iar Simona Gherghe poate să se bucure în voie de frumuseţea iernii.

Şi pentru că este foarte apropiată de fanii ei, pe care îi ţine mereu la curent cu tot ce face, Simona Gherghe a decis să împărtăşească cu aceştia mai multe imagini de senzaţie din vacanţa de la munte.

''Sunt foarte fericită pentru că am putut să ajung la schi. Aş fi vrut în Sinaia, dar vântul a bătut atât de tare şi am ajuns în Predeal, unde este foarte liber şi foarte fain. Recuperez cei doi ani în care nu am schiat. Faţa mea de om fericit'', a spus Simona Gherghe pe Instgram.

Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul în urmă cu două săptămâni, atunci când i-a avut aproape pe toţi oamenii dragi din viaţa ei, care au venit să se bucure de momentul special pe care Simona Gherghe şi soţul ei îl trăiesc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro