La două luni de când a născut, Simona Gherghe a vorbit despre al treilea copil: „Ca să nu mai întrebați”

+3 click pentru
galerie

La două luni de când a născut, Simona Gherghe a vorbit despre al treilea copil © Captură TV

Acum că „apele s-au liniștit” și cea mai grea perioadă în calitate de mamă a doi copii a trecut, Simona Gherghe a putut vorbi degajat despre viața ei de familie. Prezentatoarea a născut din nou acum două luni, dar știe deja ce vrea să facă pe viitor.

Simona Gherghe a explicat că ambele ei sarcini au fost unele cu probleme, mărturisind că un rol major l-a avut și vârsta. Probabil de aceea, prezentatoarea este sigură că nu va mai exista și un al treilea copil.

„Mie îmi place să stau cu cei mici, pentru că este o perioadă cu care nu o să mă mai întâlnesc. Eu pe al treilea nu-l mai fac! Ca să nu mă mai întrebați”, a explicat Simona Gherghe, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Micuța Ana Georgia a fost geloasă pe frățior

Simona Gherghe a povestit că prima lună cu micuțul Vlad în viața ei a fost un adevărat calvar. Cum fetița ei, Ana Georgia, are 2 ani, prezentatoarea și soțul ei au trebuit învăța să se plieze pe viața în calitate de părinți cu doi copii micuți.

Probleme au fost, ca în multe familii, cu geloziile fetiței ei.

„A fost un pic dificil la început, trebuie să recunosc. Oricât am pregătit-o noi, Ana a fost geloasă și încă este. Dar să știi că îl iubește foarte mult, e așa un fel de love-hate. Nu prea știe cum să se poziționeze. A venit un intrus care stă legat de mami a ei, ce se întâmplă? Și mie îmi era foarte greu, când îi vedeam privirea aia, de parcă o abandonez. Știi cum? Plângea ea, plângeam și eu. Dar am depășit perioada aia dificilă. Prima lună este horror și toți părinții o știu”, a spus Simona Gherghe.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro