Simona Gherghe a ales nașii pentru micuțul Vlad! Ce spune despre botezul fiului ei

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe a ales nașii pentru micuțul Vlad! Ce spune despre botezul fiului ei © Instagram

Simona Gherghe este acum mamă cu normă întreagă. Pe lângă micuța Ana Georgia, prezentatoarea mai are grijă și de fiul ei, Vlad, venit pe lume acum cinci luni. Și pentru că, da, chiar au trecut cinci luni, a cam venit momentul să se gândească deja la botez, dar ar trebui să aibă loc în curând.

Drept urmare, Simona Gherghe a oferit primele detalii despre botezul fiului ei, Vlad. Chiar dacă încă nu au început pregătirile, vedeta știe deja cine vor fi nașii care îl vor creștina pe mezinul ei.

Simona Gherghe, detalii despre botez

Vedeteta a explicat că nașul lui Vlad va fi un bun prieten al soțului ei, Răzvan Săndulescu. Chiar dacă nu știe prea multe detalii despre botez, de un lucru este destul de sigură: că cel mai probabil va fi o petrecere restrânsă.

„Nașul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Răzvan și partenerul lui de afaceri. Cât despre botez, încă nu ne-am apucat de organizare. Probabil că nici de data asta nu va fi o petrecere mare”, a explicat Simona Gherghe, pentru VIVA!

Simona Gherghe, probleme la grădiniță

În acest an, fetița Simonei Gherghe, Ana Georgia, a început grădinița. Ca în cazul multor alți copii, a fost o primă săptămână dificilă, în care copila s-a adaptat cu greu la colectiv. Simona Gherghe și-a povestit întâmplările pe rețelele de socializare, acolo unde a primit multe sfaturi și mesaje de încurajare. Din fericire, lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro