Simona Gherghe a mers la coafor pentru a-şi schimba look-ul. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o după

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe a mers la coafor pentru a-şi schimba look-ul. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o după © Instagram

Simona Gherghe este o femeie ocupată pentru că tot timpul pe care îl are îl dedică celor doi copii ai săi. Dar atunci când reuşeşte să aibă puţin liber, frumoasa vedetă alege să dedice timpul unor activităţi care să o relaxeze şi să o facă să se simtă bine.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Simona Gherghe a ales să petreacă ceva timp la coafor. Frumoasa prezentatoare şi-a anunţat prietenii virtuali că ar vrea să-şi facă o schimbare, însă mare le-a fost uimirea fanilor când au văzut imaginea cu Simona Gherghe după ce a ieşit de la coafor.

Deşi, probabil, mulţi s-ar fi aşteptat să vadă un nou look, ei bine, Simona Gherghe a ales să nu-şi facă nicio schimbare, ba chiar le-a spus fanilor, amuzată, că nu s-a tuns.

Simona Gherghe, o mamă devotată copiilor săi

Chiar dacă a renunţat la multe dintre activităţile sale pe care le avea până acum, Simona Gherghe a ales să se dedice trup şi suflet micuţilor ei, pentru că Ana şi Vlad sunt cei care dau sens vieţei îndrăgitei vedete. Recent, Simona Gherghe povestea pe reţelele sociale că îi este dor să citească un roman bun, dar chiar şi aşa renunţă în cele din urmă în favoarea cărţilor pentru mămici.

"Spune-mi repede ce cărți ai pe noptieră 😂 Doamne, așa mi-e de dor să citesc un roman bun. Dar nu-mi dau voie cărțile astea de “mămicie”. Când dorm copiii, o să spuneți! Nooo, exclus! Au timing diferit. Iar de vreo două săptămâni, noaptea Anei e mai mult zi, de când cu cea mai urâtă viroză. Apoi a luat-o și Vlad. Și, uite-așa, mai face Ana o pauză mare de gradi, ceea ce înseamnă 0 timp liber. Și că să mă plâng de tot, mi-e dor dor dor de un film la cinema, cu popcorn și cola! La un citybreak nici măcar nu mai îndrăznesc să visez. Probabil când fac ăștia mici majoratul, o să am timp de toate 😂🤦‍♀️", a scris Simona Gherghe pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro