Simona Gherghe a dat marea veste, după ce Ana Georgia a fost bolnavă. Frumoasa vedetă răsuflă acum uşurată

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe a dat marea veste, după ce Ana Georgia a fost bolnavă. Frumoasa vedetă răsuflă acum uşurată © Foto: Instagram

Simona Gherghe se află în concediu de maternitate, însă în ultimele zile frumoasa prezentatoare nu a putut să se bucure la maximum de timpul petrecut cu familia pentru că micuţa Ana Georgia a fost bolnăvioară.

Acum, însă, Simona Gherghe a dat marea veste şi poate răsufla, în sfârşit, uşurată, pentru că fetiţa ei s-a făcut bine. Simona Gherghe a trecut prin emoţii mari, aşa cum face orice mamă când copilul ei nu este bine, şi a încercat să facă tot ce îi stă în putinţă pentru ca fetiţa să se facă bine cât mai repede. Ana Georgia se simte foarte bine acum şi a început deja activităţile sub atenta supraveghere, plină de iubire, a bunicii.

CITESTE SI: Însărcinată în 8 luni, Simona Gherghe a avut noapte albă, după ce micuța Ana Georgia s-a îmbolnăvit: "A doua viroză"

"După aproape zece zile de tuse, muci, tratament, siropuri, aerosoli şi câte şi mai câte... Ana e bine, are multă treabă ☺️🤦‍♀️ #anageorgia #anasimamaia #home", a scris Simona Gherghe pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro