Fanii îi duc dorul Simonei Gherghe. Ce s-a întâmplat cu simpatica vedetă la o lună de când a intrat în concediu

+3 click pentru
galerie

Fanii îi duc dorul Simonei Gherghe. Ce s-a întâmplat cu simpatica vedetă la o lună de când a intrat în concediu © Foto: Instagram

Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate de aproape o lună, iar fanii îi duc deja dorul. Frumoasa prezentatoare se pregăteşte de marea întâlnire cu bebeluşul său şi este mai fericită pe zi ce trece.

Pentru că se află în concediu de maternitate, Simona Gherghe se bucură cum poate mai bine de timpul liber, iar atunci când micuţa ei este fie la grădiniţă, fie se află în grija bunicii ei, frumoasa vedetă se bucură de compania prietenelor sale.

Aşa cum s-a întâmplat şi acum, când Simona Gherghe a decis să iasă în oraş cu bunele sale prietene. Fericită şi cu zâmbetul pe chip, Simona Gherghe s-a simţit excelent cu fetele şi, se pare, chiar că a scăpat şi de răceala care i-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă.

Aşadar, la o lună de când a intrat în concediu, Simona Gherghe este foarte bine, se simte perfect şi aşteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a băieţelului ei.

CITESTE SI: Simona Gherghe, perfect naturală și fără machiaj! Superba graviduță s-a pozat dis-de-dimineață. FOTO

"Simona înflorește toată atmosfera, cu frumusețea ta și zâmbetul dulce. Te iubesc, Simona, Ai grija de tine, Frumoasa mea, râde inima de fericire când te văd veselă mereu", sunt câteva dintre comentariile fanilor către Simona Gherghe.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro