Simona Gherghe, criticată dur de mamele care o urmăresc pe contul de socializare: ”Mi-au spus că nu știu nimic”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, criticată dur de mamele care o urmăresc pe contul de socializare: ”Mi-au spus că nu știu nimic” © arhiva

Simona Gherghe a avut parte de momente mai puțin plăcute în mediul online după ce mai multe admiratoare au criticat-o dur din cauza unei postări de pe contul său de socializare. Vedeta le-a povestiti fanilor momentele grele prin care a trecut

Simona Gherghe este mereu atentă cu cei doi copii ai săi pentru care a ales să le ofere o parte din timpul său. Aceasta a renunțat la emisiunea pe care o prezenta, iar în schimb se ocupă să le dea celor micuți cea mai bună educație, dar și hrana potrivită. 

De curând, Simona a început diversificarea micuțului Vlad, motiv pentru care micuțul nu va mai mânca numai lapte, ci va consuma și fructe și legume.

Pentru că mereu își ține fanii la curent cu tot ce face, Simona Gherghe a împărtășit cu fanii noua experiență cu cel mic, dar se pare că a avut parte de un moment neplăcut oferit chiar din partea celor care o urmăresc. 

„Vreau să vorbesc despre ceva ce mi s-a întâmplat ieri. Am postat o fotografie cu Vlad și cu Ana mâncând în același timp. Vlad a început diversificarea de două zile și am postat felul lui de mâncare. Îi pasasem un morcov, un cartof dulce, cam cum se face la început”.

”M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic. Sunt produsele acelea speciale. Știți de ce se folosesc. Pentru că cei mici mai aruncă bolul, să nu se spargă. N-are nicio importanță. M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă … I-am explicat, dar sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac.”, a povestit vedeta după ce una dintre fane s-a luat de bolul în care aceasta îi pune mâncarea copilului, însă asta nu este tot. 

O altă persoană i-a scris Simonei că nu știe să-și hrănească potrivit micuțul, iar asta a deranjat-o: ”Mai tare m-a supărat al doilea comentariu, tot din partea unei mame, care mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Vlad era în prima lui zi de diversificare. Știți foarte bine că în prima zi de diversificare copilul gustă, ia două trei lingurițe, dacă le ia, nici vorbă de mâncat.

Să simtă o altă textură și un alt gust. I-am explicat lucrul acesta, nu a contat”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro