Decizia luată de Simona Gherghe, după ce a vorbit despre mamele care o critică online: „Promit”

+3 click pentru
galerie

Decizia luată de Simona Gherghe, după ce a vorbit despre mamele care o critică online © Arhivă

Simona Gherghe s-a lovit acum câteva zile de o problemă cu care multe mame se lovesc, atunci când aleg să își expună viața și alegerile în mediul online. Mai exact, a primit tot felul de critici și de păreri de la femeile cu opinii „avizate”, care consideră că doar drumul lor e drumul cel bun. Acum, prezentatoarea a ajuns la o concluzie care sigur îi va bucura pe fani.

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe a postat un mic video, în care a vorbit despre două comentarii mai puțin plăcute, primite după ce a postat o poză din prima zi de diversificare alimentară a fiului ei.

Decizia luată de Simona Gherghe

În filmare, Simona Gherghe a povestit cum unul dintre comentarii o critica pentru faptul că nu își hrănește fiul folosind boluri de bambus, în timp ce un altul i-a criticat cam toate alegerile legate de alimentația fiului. Tot atunci, a făcut foarte clar faptul că va lua hotărâri legate de copiii ei numai după ce se sfătuiește cu medicul pediatru, nu în funcție de opiniile din mediul online.

Această filmare pare să fi fost foarte apreciată de fani, care au vizionat clipul în masă, motiv pentru care Simona Gherghe a decis că va mai povești diverse întâmplări.

„Două vorbe despre diversificarea lui Vlad” au ajuns la peste un milion de oameni, în câteva zile. N-aș fi crezut că subiectul poate trezi atâta interes 😊 mulțumesc celor care și-au rupt aproape patru minute din timpul lor și m-au ascultat. Promit să mai povestesc una, altă! 🤦‍♀️🌸❤️”, a scris Simona Gherghe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro