Simona Gherghe a trecut prin multe emoții, la scurt timp după ce a născut a doua oară: „Am stat cu inima-n gât”

+4 click pentru
galerie

Simona Gherghe a trecut prin multe emoții, la scurt timp după ce a născut a doua oară © Arhivă

Ca orice proaspătă mămică, Simona Gherghe a avut și ea emoțiile ei. Vedeta a împărtășit cu prietenii virtuali povestea primului drum cu mașina al băiețelului ei, Vlad.

Chiar Simona Gherghe mărturisește că a stat cu inima-n gât pe tot drumul, având drept referință prima călătorie de acest fel a fetiței ei, Ana. Ei bine, dacă în cazul micuței au existat plânsete peste plânsete, nu acesta a fost și cazul frățiorului ei, mult mai cuminte!

„Primul drum al lui Vlad cu mașina a fost de la maternitate, acasă! 🤦‍♀️ Și nu vă spun câte emoții... Pentru că, atunci când alegi scoica/scaunul auto, nu ai cum să mergi cu nou-născutul să-l probeze. Te uiți după referințele de pe net, te interesezi pe la prieteni, ai grijă să fie și cochet și speri să ai noroc! Am stat cu inima-n gât până am ajuns acasă, având în minte plânsetele Anei, la prima ei călătorie. Ei, in cazul lui Vlad, lucrurile s-au așezat perfect”, a povestit Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară, acum aproape o săptămână. Vedeta a adus pe lume un băiețel minunat, pe nume Vlad Ioan. Împreună cu soțul ei, Răzvan Săndulescu, mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro