Provocare din partea Simonei Gherghe! Vedetele răspund cu diferite poveşti haioase la "Family is fun"

+3 click pentru
galerie

Provocare din partea Simonei Gherghe! Vedetele răspund cu diferite poveşti haioase la "Family is fun" © Facebook

Simona Gherghe a lansat o provocare pentru familiile cu copii. Cu siguranţă, fiecare dintre ei are parte de întâmplări haioase, aşa că prezentatoarea TV vrea să le audă şi nu numai atât, ci să invite pe toată lumea la festivalul despre familie şi copii. 

Festivalul va avea loc în acest weekend şi sunt aşteptaţi toţi oamenii care vor să se distreze. Între timp, Simona Gherghe aşteaptă poveştile amuzante ale părinţilor. Şi ea a povestit într-un filmuleţ ce a păţit recent. 

"Hai, recunoaşte, oricât de greu ar fi să creşti copii, e de departe cel mai frumos şi mai provocator lucru. Si mai fun!!! Zău ca noi ne distram copios cu Ana. Si sunt convinsă că, atunci când Vlad o să fie un pic mai mare, va fi festival la noi in casa 😂 Pana atunci, ne antrenam la @Family is Fun Festival, weekendul ce vine, in Poiana Mare a Parcului Mogosoaia. Avem Gasca Zurli, spectacole de magie, teatru, dans, ateliere pentru cei mici si street food, pentru parinti si copii. Intrarea e liberă, aşa că nu rata cel mai mare festival pentru familii şi copii! Am povestit in filmare ce-am patit acum cateva zile, la mare. Va invit si pe voi sa-mi spuneti o intamplare funny din familia voastra si, daca aveti si o fotografie sau un video, cu atat mai bine. 😊🌸🌞#familyisfun #hailafestival #distractieinfamilie #ecofriendly", a scris Simona Gherghe. 

Printre primii care au răspuns provocării lansate de Simona Gherghe se numără Alex Velea. Cu zâmbetul pe buze, artistul a povestit ce a făcut fiul lui cel mare, Dominic. 

"În unele nopţi mă trezesc extrem de însetat şi pentru a-mi potoli setea şi merg la frigider unde mă aşteaptă o sticlă de apă rece sau o sticlă de suc cu acid. Aşa am făcut şi zilele trecute, am băut şi apoi am lăsat sticla lângă pat şi m-am pus la somn. De dimineaţă Domi a venit în dormitor şi mi-a zis că se duce la baie. La fel şi peste 15 minute şi este alte 15 minute. Am crezut că s-a îmbolnăăvit copilul. Mai întâi am zis să merg să vad dacă într-adevăr merge la baie", spune Alex Velea, după ce şi-a dat seama că Domi luase sticla cu suc. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro