Simona Gherghe, ipostază adorabilă alături de fetița ei. Le-a topit inimile fanilor. "Cea mai bună pernă e mama" / FOTO

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, ipostază adorabilă alături de fetița ei. Le-a topit inimile fanilor. "Cea mai bună pernă e mama" / FOTO © Instagram

Simona Gherghe e mămică cu normă întreagă și este topită după copiii ei. Prezentatoarea tv descoperă mereu lucruri noi despre Ana și Vlad și fiecare zi este o provocare în rolul de părinte.

Simona Gherghe este foarte activă pe rețele sociale și adoră să împărtășească multe lucruri din viața ei cu prietenii virtuali. Așa s-a întâmplat și recent, când Simona Gherghe a publicat o fotografie dintr-un moment de tandrețe maximă alături de Ana Georgia, în timp ce micuța dormea liniștită. "Cea mai bună pernă e mama! ❤️ #anageorgia #mamadedoi #parenting #home #sleep #simonagherghe", a scris Simona Gherghe pe Instagram. Admiratorii au înroșit butonul de like și i-au transmis cele mai frumoase mesaje Simonei Gherghe

"Doamne, o scumpete de fată! Vă pup 😘 / Fericit copilul care dă mamei sale mulțumirile și mângâierile pe care le-a primit! Fie ca într-o bună zi să poată ajuta bătrânețea aceleia care a sprijinit cei dintâi pași ai săi! ❤️❤️❤️❤️❤️", au fost câteva dintre mesaje. 

Și-a botezat recent băiețelul

Simona Gherghe și-a botezat mezinul recent, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar apropiații. Vedeta a avut mari emoții și spune că a ales să îl boteze pe Vlad Ioan în această perioadă din cauza concediilor. 

"A fost foarte frumos şi foarte emoţionant. Pe Ana am botezat-o la 4 luni, iar pe el, la 8. Copilul este conştient de tot ce i se întâmplă. Prin urmare a plâns toată slujba. A fost complicat pentru că eu intindeam mânuţele să îl iau, iar eu nu aveam voie. (...) Iniţial am vrut să îl creştinăm în vară, la 4 luni, dar apoi ne-am gândit la concedii. Apoi a fost Răzvan într-o perioadă foarte ocupată", a povestit Simona Gherghe la Agenţia VIP.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro