Simona Gherghe, o mămică fericită. Ce a făcut pentru prima dată fiica ei: ”Am zis să încercăm”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, o mămică fericită. Ce a făcut pentru prima dată fiica ei: ”Am zis să încercăm” © instagram

Simona Gherghe are toate motivele din lume să fie o femeie fericită. De dragul copiilor, vedeta a ales să părăsească pentru scanul de prezentatoare de la Acces Direct și să-și dedice timpul mai mult pentru copii ei. Fiica sa, Ana, a avut parte de prima experiență de schi, iar fosta prezentatoare este foarte fericită.

Simona Gherghe a ales să facă un sacrificiu de dragul celor mici. După ce copiii săi au venit pe lume, fosta prezentatoare de la Acces Direct a decis să părăsească postul pe care l-a avut și să își dedice mai mult timp celor mici. Timpul trece destul de repede, iar fetița sa, Ana deja are parte de o experiență nouă în viața ei pe care Simona Gherghe a făcut-o publică și pentru urmăritori. 

Micuța a avut prima lecție de schi la doar 2 ani și opt luni, iar vedeta este foarte fericită pentru acest lucru nou din viața ei. 

”Am dus-o pe Ana la schi. E încă mica, are 2 ani și 8 luni, dar am zis să încercam. Prima ei lecție a durat 10 minute! 😀 I-a plăcut în clapari, pe pârtie, sus în Postăvaru, dar de schiat a zis că “la anul”! 😂 Oricum, a fost o zi superbă... Iar eu abia aștept s-o am parteneră la schi”, le-a povestit Simona Gherghe admiratorilor ei. 

În urmă cu doar câteva zile, fosta prezentatoare de la Acces Direct era tare mândră de fiica sa deoarece a renunțat de multe ore la suzetă și spera ca în continuare să renunțe la acest obicei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro