Cu ce pofte se confruntă graviduţa Simona Gherghe în timpul sarcinii. "Astea sunt de bază"

+3 click pentru
galerie

Cu ce pofte se confruntă graviduţa Simona Gherghe în timpul sarcinii. "Astea sunt de bază" © Foto: Facebook

Simona Gherghe a început să se confrunte cu poftele de graviduţă şi a împărtăşit şi cu fanii ei aceste detalii din timpul sarcinii.

Simona Gherghe mai are câteva zile până când va intra în concendiu de maternitate, astfel că frumoasa prezentatoare le-a transmis şi fanilor săi care sunt poftele cu care se confruntă, în special, la locul de muncă.

Ei bine, Simona Gherghe pofteşte la cafea fără cofeină şi la pufuleţi. Trebuie să recunoaştem că poftele îndrăgitei prezentatoare sunt unele destul de simple şi că soţul său este un norocos. "Cafeaua fără cofeină şi pufuleţii sunt de bază în sarcina asta 😂🤰#29weekspregnant", a scris Simona Gherghe pe Facebook.

CITESTE SI: VIDEO / Simona Gherghe şi-a anunţat plecarea de la "Acces Direct"

Simona Gherghe va naşte după Paşte

"E ultima săptămână în care o să merg la emisiune şi pe de o parte îmi pare rău că o să îmi fie dor de platou, de starea de live, de colegii de emisiune, dar pe de altă parte mă bucur pentru că o să am timp pentru mine să mă aşez, să pregătesc venirea pe lume a bebeluşului, să mai stau cu Ana, pentru că o să fie destul de  complicat.Sarcina a fost mult mai uşoară ca prima. Eram îngijorată, am citit cărţi, acum am fost total relaxată. Şi bebe mi-a permis lucrul acesta. Sunt foarte încrezătoare că o să fie totul bine. O să vină puţin după iepuraş", a spus Simona Gherghe la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro