Simona Gherghe, prima apariție într-un platou, după ce a născut a doua oară

+4 click pentru
galerie

Simona Gherghe, prima pariție într-un platou, după ce a născut a doua oară © Antena 1

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară, o experiență atât de frumoasă, pe cât este obositoare.

Frumoasa prezentatoare a vorbit despre viața în calitate de mamă a doi copii mici, despre vacanța recentă și despre ce îi lipsește în acest moment.

Simona Gherghe a povestit că prima lună cu micuțul Vlad în viața ei a fost un adevărat calvar. Cum fetița ei, Ana Georgia, are 2 ani, prezentatoarea și soțul ei au trebuit învăța să se plieze pe viața în calitate de părinți cu doi copii micuți.

Probleme au fost, ca în multe familii, cu geloziile fetiței ei.

„A fost un pic dificil la început, trebuie să recunosc. Oricât am pregătit-o noi, Ana a fost geloasă și încă este. Dar să știi că îl iubește foarte mult, e așa un fel de love-hate. Nu prea știe cum să se poziționeze. A venit un intrus care stă legat de mami a ei, ce se întâmplă? Și mie îmi era foarte greu, când îi vedeam privirea aia, de parcă o abandonez. Știi cum? Plângea ea, plângeam și eu. Dar am depășit perioada aia dificilă. Prima lună este horror și toți părinții o știu”, a spus Simona Gherghe, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Acum că ce a fost mai greu a trecut, Simona Gherghe și soțul ei au luat drumul mării, alături de fetița lor.

„Am fost cu Ana trei zile la mare, că ne-am gândit că i-ar fi bine să fie doar ea, cu mami și tati, cum era pe vremuri. Și el oricum era prea mic”, a mai spus Simona Gherghe.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro