Simona Gherghe, speriată de pandemia de coronavirus: „Nu știm când se va termina”

Simona Gherghe, speriată de pandemia de coronavirus: „Nu știm când se va termina” © Instagram

Pandemia de coronavirus afectează pe toată lumea, indiferent de rang social sau de alte considerente. Foarte multe vedete din România sunt și ele izolate acasă, în încercarea de a încetini răspândirea virusului. Simona Gherghe, de exemplu, a fost foarte vocală în privința atitudinii ei față de recomandările autorităților.

Simona Gherghe susține campania #StămAcasă, care îi îndeamnă pe români la responsabilitate și să stea cât mai mult în casă, pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur. Din locuința ei, prezentatoarea a scris câteva cuvinte în care mărturisește că este puțin speriată de pandemia cu coronavirus, dar și că are multă speranță.

„Singurul lucru care mă sperie, în toată povestea asta, e că nu știm când se va termina”, transmite Simona Gherghe.

Simona Gherghe: „Este poate cel mai greu test al generației noastre”

În continuare, însă, spune că știe cu siguranță că această experiență ne va schimba pe toți și că ne va face să fim mai domoli, mai atenți unii cu alții și mai capabili să ne bucurăm de lucrurile mărunte din viață.

„Vom învăța să trăim mai domol, să apreciem tot ce avem, să nu ne mai facem planuri mari, căci uite ce mici suntem... Să ne bucurăm de fiecare ieșire în aer liber, într-un parc, ca de-o vacanță. Să fim uniți, să ne uităm unii în ochii celorlalți și mai puțin in telefoane”, a mai scris Simona Gherghe.

Pe final, trage o concluzie realistă, dar cu un strop de speranță. Spune că este o vreme a schimbărilor și numește pandemia „poate cel mai greu test al generației noastre”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro