Simona Halep despre cel mai mare regret: „Singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit şi să devin mamă”

Simona Halep despre cel mai mare regret al său © Arhiva

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate sportive la nivel mondial. De asemenea, tenismena este extrem de iubită de toţi românii, pasionaţi sau nu de tenis.

Sportiva a fost mereu extrem de sinceră în ceea priveşte viaţa ei profesioanlă, dar şi cea personală. Deşi este o fire extrem de discretă, atunci când a trebuit sau a dorit să vorbească a făcut-o cu cea mai mare sinceritate.

Simona Halep are o relaţie cu Toni Iuruc de foarte mult timp, iar în vara anului trecut, cei doi au decis să facă totul public. De atunci, fanii sportivei au devenit mult mai curioşi. Nu de puţine ori a fost întrebată când se va căsători, dar şi când va deveni mamă. De asemenea, Halep a declarat că îşi doreşte o familie mare, iar atunci când va veni momentul, va renunţa definitiv la cariera sa sportivă.

''Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, spunea Simona Halep în urmă cu ceva timp.

Halep a recunoscut că pe plan profesional a atins tot ceea ce voia, toate dorinţele sale devenind realitate. Bineînţeles prin multă muncă şi dăruire. Acum, sportiva recunoaşte că mai are un singur mare vis pe care să îl transforme în realitate. Simona a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să se căsătorească şi să devină mamă.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon, potrivit tiebreak.ro.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro