Simona Halep este în doliu! A făcut anunțul chiar ea, astăzi dimineață

Simona Halep este în doliu! A făcut anunțul chiar ea, astăzi dimineață © Hepta

Este o zi tristă pentru Simona Halep. Îndrăgita sportivă a anunțat, pe rețelele de socializare, că a murit unul dintre primii săi antrenori. Nicușor Ene, care i-a fost profesor la început de carieră, s-a stins din viață din cauza unui infarct. Tenismena a aflat vestea tragică de la mama ei.

Simona Halep a anunțat, pe pagina ei de Facebook, că a murit Nicușor Ene, primul ei antrenor de tenis. Acesta a suferit un infarct pe 19 decembrie, atunci când a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Universitar din București.

„Doar ce am aterizat de la Dubai acolo unde am făcut pregătirea pentru noul an. De fiecare dată când ajung o sun pe mama...astăzi apelul s-a încheiat cu vestea tristă că domnul profesor Ene ne-a părăsit, o persoană blanda care nu m-a certat nici măcar o dată în toți acei patru ani în care m-a învățat absolut tot ce înseamnă tenisul”, scrie Simona Halep, în mesajul ei.

Medicii de la Constanța au decis că cea mai bună soluție pentru Nicușor Ene ar fi fost un transfer la o altă unitate medicală, dată fiind starea lui critică.

„A fost una dintre cele mai importante cărămizi pe care el a pus-o la această carieră minunată a mea. Mă bucur enorm că a fost alături de mine pe scenă de la Constanța atunci când am sărbătorit trofeul de la Wimbledon.

...mereu în sufletul meu! Dumnezeu să-l ierte!”, a concluzionat Simona Halep.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro