A postat poza asta şi toată lumea a sărit să o felicite. Simona de la MPFM este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

A postat poza asta şi toată lumea a sărit să o felicite. Simona de la MPFM este în culmea fericirii © Facebook

Simona este una dintre cele mai apreciate concurente de la Mireasă pentru fiul meu. Tânăra a intrat în emisiune cu gânduri măreţe şi cu speranţe uriaşe, dorind enorm să-şi întâlnească sufletul pereche.

Chiar dacă a petrecut o perioadă mare de timp în emisiune, Simona de la MPFM nu a reuşit să-l întâlnească pe bărbatul care să-i sucească minţile. Adevărata ei fericire era, însă, afară. Simona de la MPFM l-a cunoscut pe Cătălin în afara competiţiei, iar cei doi s-au îndrăgostit iremediabil. Timpul le-a arătat că sunt făcuţi unul pentru celălalt, iar în vara anului trecut, Simona şi Cătălin s-au căsătorit civil. În iunie, anul acesta, cei doi s-au căsătorit şi în faţa Lui Dumnezeu, organizând o nuntă ca în poveşti.

De altfel, la nuntă au luat parte şi câţiva foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu, oameni care i-au fost prieteni Simonei în competiţie. Astfel, după o perioadă dificilă, Simona de la MPFM şi-a găsit fericirea în braţele lui Cătălin. Weekendul trecut, cei doi au mers la mare, acolo unde au avut parte de relaxare şi de timp doar pentru ei. Simona de la MPFM s-a pozat alături de soţul ei şi a postat imaginile pe reţelele sociale. De altfel, Simona de la MPFM a ţinut să-i facă şi o declaraţie de dragoste lui Cătălin în mod public, dorindu-şi ca toată lumea să ştie că acesta este cel mai important om din viaţa ei. 

"Îți datorez toate zilele mele fericite! 👩‍❤️‍💋‍👨🧘‍♀️🧘‍♂️🚣‍♂️🚣‍♀️👫💏🌊🌊🌊☄️ #loveyou #bestmonents #beautifuldays #iubire #mare #soare #relaxare", a scris Simona pe Facebook.

Prietenii virtuali s-au bucurat enorm să o vadă pe Simona de la MPFM fericită şi au sărit să transmită felicitări care mai de care mai frumoase.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro