Simona Trașcă, apel disperat pe internet în plină pandemie. ”Să ne rugăm toți”

+3 click pentru
galerie

Simona Trașcă, apel disperat pe internet în plină pandemie. ”Să ne rugăm toți” © arhiva

În plină pandemie de coronavirus, Simona Trașcă face un apel la toți cei care o urmăresc pe contul său de socializare. Vedeta îi îndeamnă pe toți să se roage.

Pandemia de coronavirus a luat în surprindere pe toată lumea, iar în aceaste momente majoritatea oamenilor stau în casă izolați pentru a preveni răspândirea virsului.

Deoarece nu au foarte multe lucruri de făcut, utilizatorii conturilor de socializare au creat mai multe provocări pe internet, însă Simona Trașcă nu pare a fi de acord cu acest lucru și mai degrabă își îndeamnă urmăritorii la rugăciune în această perioadă. 

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj, un apel disperat către toți cei care o urmăresc astfel încât fiecare să se roage și situația prin care trece țara și întreaga planetă să se rezolve cât mai rapid. 

”Dacă tot faceți tot felul de provocari ... poze bla bla ... vreau și eu să vă provoc la ceva...vă rog să vă setați alarma la ora 21:00 și să ne rugăm toți timp de 15 min ...să ne ierte Dumnezeu și Maica Domnului că am greșit toți și așa au îngăduit să ni se întâmple ața ceva...Pentru că Dumnezeu este bun și milostiv și poate face minuni dacă vrea🙏🙏🙏 suntem toți triști , e o perioada fff grea...mai facem uneori și haz de necaz că să mai treaca timpul, dar vă rog să facem și rugăciuni 🙏😘”, a scris Simona Trașcă pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro