Simona Trașcă este singură, dar așteaptă un bărbat care să o cucerească: „Este foarte greu în ziua de astăzi să găsești un om ok”

+3 click pentru
galerie

Simona Trașcă este singură, dar așteptă un bărbat care să o cucerească: „Este foarte greu în ziua de astăzi să găsești un om ok” © captura video

Simona Trașcă e devenit soacră. Fiul acesteia s-a căsătorit recent, iar vedeta este foarte împlinită. În curând o să-și viziteze băiatul, dar o să-și cunoască și nora. Totuși, frumoasa blondă nu are pe cineva în viața ei, însă așteaptă ca bărbatul mult dorit să apară. 

Simona Trașcă se pregătește să-și cunoască nora. Fiul acesteia s-a căsătorit, iar vedeta urmează să le facă prima vizită celor doi. întrebată dacă în ultima perioadă a ales să călătărească singură, Simona Trașcă a mărturisit pentru Răi Da Buni, că nu are pe cineva în viața ei, dar și că îi este dificil să mai accepte pe cineva în inima ei: „Nu pot să mai accept pe cineva în viața mea. Sunt ok așa momentan, este foarte greu în ziua de astăzi să găsești un om ok.”

Cu siguranță la un moment dat cineva o să apară și pentru ea, însă vedeta are în minte niște calități pe care viitorul iubit al trebui să le posede: „Vreau să fie un om ca mine, să aibă un suflet bun, să fie corect, să nu înșele.”, a mai mărturisit frumoasa blondă.

Își dorește un bărbat care să aibă copii, exact ca și ea 

„După ce m-am rugat la Dumnezeu, vreo 14 ani să fac nişte gemeni, dacă nu i-am făcut până acum, am renunţat la idee. Iar acum mă sperie toată lumea că dacă am renunţat, o să se întâmple. Eu sper să întâlnesc un bărbat care să aibă deja copii. Ar fi o mare bucurie, copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Îmi doresc nepoţi, dar sunt foarte tineri, abia s-au căsătorit. Nu se ştie niciodată, în cazul meu cum o să fac nişte gemeni. Am un copil mare, să îmi trăiască, să mai facă şi alţii”, a declarat aceasta, a declarat Simona Traşcă într-un interviu pentru Antena Stars, în urmă cu puţin timp

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro