Simona Trașcă își pune silicoane din gaz! "Nici nu mai știu câte operații am"

+3 click pentru
galerie

Simona Trașcă își pune silicoane din gaz! "Nici nu mai știu câte operații am" © Instagram

Este cunoscut faptul că Simona Traşcă a apelat de mai multe ori la medicul estetician pentru diverse intervenţii, încât nici ea nu le mai ştie numărul, însă decizia pe care a luat-o de curând i-a lăsat pe fani cu gura căscată. 

Blondina a făcut deja o pasiune pentru operaţiile estetice. Deşi şi-a făcut deja modificări la nivelul sânilor, vedeta şi-a şocat de curând fanii cu decizia de a-şi pune nişte silicoane noi, de ultimă generaţie. Aceasta ar fi cea de-a şaptea intervenţie şi va fi pe bază de gaz.

”Au apărut niște silicoane șmechere, de ultimă generație, din gaz (n.r. gaz medicinal). Sânii rămân la fel de mari, dar se simt mai natural la pipăit și sunt mai ușori. O să le schimb pe cele pe care le am acum. Ar fi a șaptea operație la sâni”, a povestit Simona Traşcă pentru Click!.

Simona Traşcă nu a suferit operaţii doar la nivelul sânilor. Vedeta a mai făcut vizite la medicul estetician pentru a-şi face intervenţii la nas şi posterior. Supranumită "Pamela de România", aceasta recunoaşte fără nicio reţinere că a devenit obsedată de aceste operaţii şi că numărul lor va creşte chiar şi la bătrâneţe.

“Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, a mai spus blondina pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro