Simona Trașcă, mai sexy ca niciodată! Cum a ieșit din casă pentru cumpărături, în plină pandemie

+3 click pentru
galerie

Simona Trașcă, mai sexy ca niciodată! Cum a ieșit din casă pentru cumpărături, în plină pandemie © arhiva

În plină pandemie de coronavirus, Simona Trașcă ține cont de regulile impuse de autorități și petrece foarte mult timp în casă, însă atunci când iese la cumpărături are mare grijă să fie la fel de sexy ca înainte.

Autoritățile au decis să permită ieșitul din case doar în situații de maximă urgență, pentru a merge la lucră sau pentru a face strictul necesar de cumpărături. Ei bine, Simona Trașcă s-a conformat, stă cât mai mult la domiciuliu, însă atunci când merge la cumpărături are mare grijă la felul în care arată.

Aceasta a postat pe pagina sa de socializare o fotografie sexy, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată! Aceasta a ales un outfit albastru pentru scurta ieșire din casă, însă a avut timp să și imortalizeze momentul. 

”Te aranjezi puțin și te duci să cumperi pâine și ce mai ai nevoie...pe drum te oprești să faci o poza foarte repede așa că nu mai faci 100 de poze că sa ai din ce alege🤣 ne mulțumim cu orice acum 😳 și intre timp te uiți și după Poliție👀 ce vremuri!”, a scris Simona Trașcă pe pagina sa de Instagram. 

Fiind foarte activă în viața de zi cu zi, Simona Trașcă, ca mulți alți români, trece acum prin momente grele. Aceasta și-a rugat fanii să spună o rugăciune, astfel încât situația actuală să treacă cât mai repede.

”Dacă tot faceți tot felul de provocari ... poze bla bla ... vreau și eu să vă provoc la ceva...vă rog să vă setați alarma la ora 21:00 și să ne rugăm toți timp de 15 min ...să ne ierte Dumnezeu și Maica Domnului că am greșit toți și așa au îngăduit să ni se întâmple ața ceva...Pentru că Dumnezeu este bun și milostiv și poate face minuni dacă vrea🙏🙏🙏 suntem toți triști , e o perioada fff grea...mai facem uneori și haz de necaz că să mai treaca timpul, dar vă rog să facem și rugăciuni”, scria ea pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro