Simona Traşcă, pregătită să devină bunică! A renunţat la ideea de a avea gemeni / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Simona Traşcă, pregătită să devină bunică! A renunţat la ideea de a avea gemeni / VIDEO © Facebook

Simona Traşcă a fost o apariţie de senzaţie la botezul finuţei lui Adrian Minune. Şi se pregăteşte să fie o bunică de senzaţie. Blondina şi-a dorit gemeni, dar acum s-a împăcat cu ideea că următorul copil din familia ei va fi un nepoţel din partea fiului ei. 

Simona Traşcă a vorbit pentru Antena Stars despre viaţa ei. Îşi doreşte un bărbat care să aibă deja copii, aşa cum şi ea îl are pe băiatul ei. De acum înainte, focoasa blondină aşteeaptă să devină bunică.

„După ce m-am rugat la Dumnezeu, vreo 14 ani să fac nişte gemeni, dacă nu i-am făcut până acum, am renunţat la idee. Iar acum mă sperie toată lumea că dacă am renunţat, o să se întâmple. Eu sper să întâlnesc un bărbat care să aibă deja copii. Ar fi o mare bucurie, copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Îmi doresc nepoţi, dar sunt foarte tineri, abia s-au căsătorit. Nu se ştie niciodată, în cazul meu cum o să fac nişte gemeni. Am un copil mare, să îmi trăiască, să mai facă şi alţii”, a declarat Simona Traşcă.

E frumoasă, dorită de mulţi bărbaţi, are un copil care-i aduce mereu zâmbetul pe buze, însă s-a lovit şi de probleme. Simona Traşcă a avut şi momente în care s-a gândit să îşi pună capăt zilelor. 

"Ce nu înţelege lumea despre mine e că eu din copilărie îmi doream să mor, încercam, şi nu ştiam cum să fac eu să mă sinucid. am crescut cu chestia asta. Este ereditar. În familia mea au fost trei sinucideri. De când am fost internată la psihiatrie, acum cinci ani, nu am mai încercat să mă sinucid. Fratele meu era bolnav atunci, încă nu murise. Pierdusem casa. Toate adunate... Poate că amdevenit mai puternică acum. Mi-a fost astăzi ruşine", a spus Simona Traşcă, în urmă cu mai mult timp, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro