Simona Trașcă, primul Crăciun alături de tatăl ei! Ce a convins-o să îngroape securea războiului / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Simona Trașcă, primul Crăciun alături de tatăl ei! Ce a convins-o să îngroape securea războiului / VIDEO © Agenția VIP

Pentru Simona Trașcă, Crăciunul nu prea a fost motiv de bucurie. Vedeta a avut parte de o copilărie grea, despre care nu vrea să vorbească nici în prezent. În mare parte, vina a fost a tatălui ei, cu care nu a avut o relație prea bună timp de mulți ani. Cel puțin, până acum.

Simona Trașcă petrece primul ei Crăciun alături de tatăl pe care l-a iertat, după ani întregi de amărăciune.

„Am mai vorbit așa, din când în când. Am avut o copilărie foarte grea, nefericită... Știe și el că nu a fost cel mai bun tată. Era foarte mânios. Am avut foarte multe perioade în care n-am vorbit cu tata, uneori 2-3 ani. Când am crescut, la un moment dat, pur și simplu nu mi-a mai fost frică de el. Am fost singura din familie care a pus piciorul în prag, pentru mama mea și pentru frații mei”, a spus Simona Trașcă, la „Agenția VIP”.

Însă, cu toate acestea, Simona Trașcă a explicat că nu poate ține dușmănie și că, în pofida relației neplăcute cu tatăl ei, gândul că ar putea păți vreodată ceva i-a dat fiori. Astfel, blonda a reușit să găsească puterea de a ierta, chiar în pragul Sărbătorilor.

„Eu cred că îi pare rău. Ideea este că e tata și m-am gândit de multe ori că dacă, Doamne ferește, ar păți ceva mi-ar părea el. N-am putut să țin dușmănie pe tata, chiar dacă am avut o viață foarte grea”, a mai spus Simona Trașcă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro