Sișu, transformat total! Şi-a schimbat viaţa, după ce s-a pocăit: "Nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat"

+4 click pentru
galerie

Sișu © Facebook

Condamnat de două ori pentru trafic și consum de droguri,cunoscutul artist, Sișu a acordat un interviu în care a recunoscut că s-a pocăit.

Rapperul Tudor Sișu  a fost închis timp de 4 ani, iar în perioada respectivă el şi-a schimbat convingerile despre viaţă. Artistul a mărturisit într-un interviu acordat la Trinitas TV că s-a apropiat de Dumnezeu şi că în prezent are o altă perspectivă asupra vieţii.

„Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. Am simţit că am susţinerea de care aveam nevoie, eram pios când eram copil. M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Inainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat. Am fost arestat, am venit acasă și mereu ma întorceam la aceeași chestie. În momentul când m schimbat ceva în viața mea, nu intenționat, intervine un semn de la Dumnezeu. Când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energiza, te simţi înălțat. Simți că nu acționezi singur. Am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață. Fiecare om primește un canon pe care trebuie să-l facă.”, a spus Tudor Sișu.

Pe marginea acestui subiect a comentat şi Daniela Gyorfi, la Antena Stars, iar aceasta s-a bucurat pentru decizia pe care artistul a luat-o. 

"Este important, mă bucur că a spus asta un băiat care pentru mulţi tineri este un idol. Este important să ştim că există un Dumnezeu şi nu ar trebui să facem anumite lucruri, trebuie să ştii că plăteşti pentru ceea ce faci." a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro