EXCLUSIV! Situaţie şoc pentru o prezentatoare TV, într-un spital din Bucureşti! Nasrin Ameri a rămas fără cuvinte

+3 click pentru
galerie

Nasrin Ameri © Facebook

Nasrin Ameri, prezentatoarea de la "Star Matinal de Weekend", s-a confruntat recent cu o situaţie total neaşteptată, într-un spital din Bucureşti. Doborâtă de răceală, vedeta a mers la urgenţe pentru a vedea ce se întâmplă cu organismul ei.

Surpriza a venit imediat cum a ajuns la spital şi un medic a preluat-o pe prezentatoarea TV. Nasrin Ameri s-a lovit de o mulţime de situaţii la care nu se aştepta. A fost trimisă de colo colo şi nu a primit niciun diagnostic clar. La final a fost chiar "certată" pentru că şi-a permis să vină la spital fără să îşi ia temperatura singură, acasă, deşi ei i se făcuse mai rău chiar acolo. 

"Nu e prima oară când mi se întâmplă. Am avut frisoane, simptome de o răceală banală. A doua zi m-am dus la spitalul Universitar. M-au consultat, mi-au făcut toate analizele şi mi-au spus că nu am nimic. Să mă duc acasă, să iau pastile banale pentru răceală. M-au trimis la medicină internă. De acolo m-au trimis la chirurg. Mi-a spus că că nu e de competenţa lui şi să mă duc la boli infecţioase. Mi-a făcut EKG, mi-au spus că rinichii arată bine. Unul dintre medici a venit la mine, mi-a pus mâna pe frunte şi a zis că el crede că am peste 38. Şi a zis că nu are cum să îmi ia temperatura că nu au termometru. Ba chiar mă certa că nu mi-am luat eu termometru să văd cât am temperatura. 

M-am dus la boli infecţioase unde mi-au făcut perfuzii, analize mi-au găsit nisip şi pietre la rinichi. Acum vreo şapte ani am trecut printr-un episod de genul. M-a trimis acasă, a doua seară am făct febră 39, a doua zi când am venit înapoi m-au internat de urgenţă pentru un diagnostic grav la rinichi. 

Acum doi ani am fost tot acolo să fac nişte analize. Mi-a făcut o ecografie cardiacă. Mi-a zis: domnişoară, staţi jos că veştile nu sunt deloc bune. Mi-a zis că nu am voie efort, fumat, nimc. Aveţi o cameră deschisă la inimă, nu arată bine valvele şi sunteţi tânără. O săptămână mi-am făcut o mulţime de gânduri şi griji. Ulterior am fost alt medic şi mi-a făcut o radiografie şi mi-a zis: dacă aş avea în fiecare zi o inimă aşa sănătoasă m-aş plictisi", a spus Nasrin Ameri în exclusivitate pentru www.spynews.ro. 

Din fericire, prezentatoarea TV este mai bine, iar astăzi a fost prezentă la Antena Stars, alături de Andrei Ştefănescu. Îi puteţi urmări în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 9:00, numai pe Antena Stars. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro