"Smiley" de la "Chefi la cuţite" se întoarce în emisiune ca jurat. Nu o să-ţi vină să crezi cu cine urmează să se căsătorească

+4 click pentru
galerie

"Smiley" de la "Chefi la cuţite" se întoarce în emisiune ca jurat. Nu o să-ţi vină să crezi cu cine urmează să se căsătorească © Facebook

George B. Dumbravă, cunoscut sub denumirea de "Smiley", a fost una dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din cadrul show-ului "Chefi la cuţite". Viaţa tânărului s-a schimbat complet după participarea la emisiune, având în plan deja o nuntă. Din păcate însă, aceasta s-a anulat. Iată cu cine urmează să se căsătorească!

Concurentul a fost poreclit "Smiley" după asemănarea izbitoare cu celebrul cântăreţ. În plus, tânărul este mereu cu zâmbetul pe buze. A intrat în show cu o groază de emoţii şi nici măcar el nu s-ar fi aşteptat nicio clipă ca în viaţa lui să apară atât de multe schimbări în urma acestei experienţe.

La 26 de ani, "Smiley" de la "Chefi la cuţite"  îşi vede deja visul împlinit. Pe plan profesional, are din ce în ce mai mult succes în carieră şi nici pe cel sentimental nu stă mai rău. În ceea ce priveşte viaţa personală, George şi-a făcut planuri de nuntă cu o colegă din sezonul 6, cel la care participat. Admitoratorii au fost extrem de încântaţi de veste.

"Smiley" nu mai locuieşte în România. Acesta a ales să locuiască în Germania cu viitoarea lui soţie, care l-a cucerit cu mâncarea delicioasă pe care i-a gătit-o. Deşi urmau să se căsătorească anul acesta, cei doi îndrăgostiţi au fost nevoiţi să anuleze nunta.

"După emisiunea «Chefi la cuţite» viaţa mea s-a schimbat radical. Locuiam în Koln împreună cu familia şi în timpul concursului am întâlnit o fată, pe Alexandra Neagoie, fostă concurentă şi ea, în sezonul 6, şi am renunţat la tot pentru ea, fiind pe atunci cuplat cu o italiancă. Pot să zic că m-a uimit prin felul ei de a găti şi m-a cucerit cu un preparat de sushi senzaţional. Trebuia să facem nunta anul acesta, dar din păcate tatăl ei a murit cu câteva luni înainte. După cum ştim, în viaţă sunt multe necazuri, dar trebuie să trecem peste pentru a fi mai tari pe viitor", a povesit "Smiley" pentru Click!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro