Şoc în lumea modei! O celebră creatoare și-a părăsit soțul și copiii pentru un fost deputat

+2 click pentru
galerie

Lucia Maria Hohan, pe numele ei, este o cunoscută creatoare de modă, mai ales pe plan internaţional, ţinutele ei fiind purtate de vedete precum Demi Lovato, Selena Gomez, Jennifer Hudson şi mulţi alţii.

Pe lângă succesul profesional de care a dat dovadă, gurile rele nu au stat deoparte, aceasta fiind implicată într-un scandal, acuzată de către fostul soţ de infidelitate. Conform zvonurilor, Lucia Hohan şi amantul s-au cunoscut în luna martie a acestui an, de atunci formând un aşa zis cuplu.

Fostul deputat, căsătorit şi cu 3 copii

Conform RomâniaTv, iubitul creatoarei, este fost deputat al unui cunoscut Guvern din ţara noastră, în prezent locuind la Londra. "Cunoscuta creatoare are o relaţie stabilă şi locuieşte de circa 11 ani cu soţul ei şi cei doi copii pe care îi au împreună. Gurile rele spun însă că designerul ar avea, în acelaşi timp, o relaţie secretă cu un fost deputat care, la rândul lui este căsatorit şi are copii. Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra în primavara. (...) Se pare că ar fi fost atracţie fizică sexuală instantanee, pentru că, la numai 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Ei ar fi plecat împreună în grabă de la petrecerea conferinţei direct la hotelul unde era cazată creatoarea. Fostul deputat ar fi părăsit camera fashionistei în jurul orelor 5:30 dimineaţa.", susţine sursa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro