Șoc la început de an! Mormântul Denisei Răducu a luat foc!

+3 click pentru
galerie

Șoc la început de an! Mormântul Denisei Răducu a luat foc! © Captură Video / Arhivă

Au fost momente de groază în cimitirul unde își doarme somnul de veci regretata Denisa Răducu! Mormântul îndrăgistei artiste, acolo unde apropriații i-au ridicat un adevărat altar, a fost cuprins de flăcărim, chiar la începutul anului 2020.

Un incendiu a izbucnit la mormântul Denisei Răducu, potrivit unei poze distribuite în mediul online. În poză, se poate vedea cum diversele obiecte care fuseseră aduse de rude și de prieteni au fost pur și simplu mistuite de flăcări. Pe toate grupurile fanilor vedetei, se face acum un apel disperat pentru întrajutorarea familiei Denisei, care se confruntă acum cu o durere și mai mare.

„Dragi fani v-as ruga cine poate si are posibilitatea sa stangem bani sa o ajutam pe Doamna Geta sa refaca mormantul iubitei noastre artiste Denisa 😭😭 Eu voi incerca sa iau legatura cu dansa 😭”, a scris un utlizator, pe un grup în memoriam Denisa Răducu.

Mormântul Denisei, un adevărat altar

Din 2017, atunci când a fost condusă pe ultimul drum, și până acum, Denisa Răducu a fost mereu în gândurile celor care au iubit-o. Apropiații i-au făcut locul de veci în cimitirul de la Ștefănești, acolo unde mai multe obiecte îi stau la căpătâi, printre care icoane, jucării, dar și unul dintre CD-urile cântăreței.

Mormântul este mai tot timpul acoperit de flori și de candele și nu trece zi fără ca cineva să treacă pe la artistă și să mai rostească o rugăciune ca să-i alinte sufletul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro