Șocant! Cântăreață de muzică populară, umilită, violată și batjocorită de soț! Se întâmplă chiar acum!

Artistă de muzică populară

Artista, cunoscută în toată ţara, trece prin cel mai negru coşmar de când a divorţat!  Fostul soţ nu se împacă cu ideea că ea şi copilul pe care îl au împreună nu vor să mai aibă vreo legătură cu el. Disperată din cauza violenţelor la care au fost supuşi,  celebra cântăreaţă de muzică populară a cerut ajutorul autorităţilor şi a primit, până la urmă, un ordin de restricţie pe numele fostului soţ, dar numai pentru 3 luni. Acum, aşteaptă ca tribunalul să-i prelungească acest ordin, pentru că se teme pentru viaţa ei şi a copilului. 

"Imi spunea mereu <<Te omor şi pe tine, şi pe copil, şi mă omor şi eu. Mergem amândoi în iad>> . Nu vă spun de câte ori m-a violat, mai ales de când am băgat divoţ cu el. Mă lua forţat, mă târa dintr-o cameră în alta ca să fac sex cu el, că sunt pe numele lui şi poate să facă ce vrea cu mine, să mă taie bucăţi. Am spus asta şi la tribunal, dar chiar nu se ţine cont de nimic? Ce să mai fac? Să mă duc cu capul pe o farfurie sau cu un picior într-o sacoşă să vadă doamna preşedintă că ce? Că îmi e viaţa în pericol? S-a ajuns să îmi pună cuţitul la gât. Deci, mi-a spus: <<Te omor! >>. Deci, de anul trecut el a început cu ameninţările astea: <<Eu te omor, eu îţi iau viaţa. Ştiu eu cum să te omor. O lingură de mâncare ai să mănânci şi am terminat-o cu tine că nu o să îţi dai eu capul, că nu o să te omor eu pe tine. Ştiu eu, fac altceva. Te tai bucăţi, te pun într-o cadă şi te dizolv. O sticlă de apă scot din tine.>>", a fost declarația halucinantă a artistei terorizate de fostul soț.

Identitatea artistei şi confesiunile ei le veţi afla în direct la Star News cu Ramona Ilie, de la ora 17.45, pe Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro