Sonny Flame, luat la rost de soție. Ce îi reproșează bruneta artistului

Sonny Flame, luat la rost de soție. Ce îi reproșează bruneta artistului © Instagram

Sonny Flame și Lena Preda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de nouă ani. Cei doi reușesc să se descopere în fiecare zi și pare că au descoperit secretul unei relații de succes.

Sonny Flame a povestit la Star Matinal despre momentele în care soția lui îi mai aduce și reproșuri, că vorba aia, fără ceartă nu-i iubire. Artistul a spus că Lena este supărată că în ultimul timp a petrecut prea mult timp la studioul de înregistrare. 

Sonny Flame are o soţie care întoarce multe priviri, dar frumoasa Lena nu are ochi decât pentru bărbatul ei. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi au împreună o fetiţă în vârstă de șase ani, Natalia Elena. O familie fericită şi împlinită. 

"Suntem de nouă ani împreună. Are mania de a muta lucrurile din casă, ea le schimbă și eu le caut ca tâmpitul. Măcar să-mi spună unde le mută. Mi-a zis că stau prea mult la studio, că ea stă cu copilul, că s-a săturat. Tatăl meu era marinar și pleca câte 8,9 luni, sufeream toți. De sărbători a fost foarte bine, au venit socrii pe la noi, de la Chișinău. Vin cu vinuțul, pălincuța. 

În ultima perioadă mă duc la sală doar de 3,4 ori la sală. Soția merge foarte rar, e norocoasă, de multe ori mănâncă mai mult ca mine.", a povestit Sonny Flame, la Star Matinal.

Lena Preda şi Sonny Flame îşi mai doresc un copil. Să aşteptăm în curând să ne dea vestea că este însărcinată? Nu știm, dar rămâne de văzut! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro