Sora Andreei Tonciu a ajuns pe perfuzii. Ce se întâmplă în aceste momente cu Lorena

Sora Andreei Tonciu a ajuns pe perfuzii. Ce se întâmplă în aceste momente cu Lorena © Instagram

Clipe grele pentru Lorena Tonciu! Fiica Andreei Tonciu a ajuns de urgență pe mâinile medicilor și a făcut publice imagini de pe patul de spital.

Lorena Tonciu s-a filmat în timp ce primea tratament prin perfuzie și a făcut totul public, pe contul de Instagram. Cel mai proabil, sora Andreei Tonciu s-a simțit slăbită și a avut nevoie de câteva vitamine pentru că nu a făcut niciodată referire la faptul că ar avea o problemă majoră de sănătate. Cu siguranță admiratorii s-au îngrijorat, mai ales că Lorena este mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe distracție, precum mai celebra ei soră, Andreea Tonciu

Și-a mărit sânii și buzele

Până la vârsta de 19 ani, Lorena Tonciu a ajuns de multe ori pe mâinile medicilor, adică în cabinetul celor esteticieni. Blondina este o împătimită a operațiilor estetice și nu lasă să treacă foarte mult timp până când încearcă noi intervenții.

Mai întâi și-a operat nasul, la cel ca sora ei, Andreea Tonciu, apoi a trecut la injecțiile în buze cu acid hialuronic. Nemulțumirile pe plan fizic s-au concentrat apoi pe zona bustului și a dat fuguța în cabinet, acolo unde a decis să aleagă o mărime foarte mare, dar de care e tare mândră. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro