Sora Deliei, primele declarații după botezul micuțului Bogdănel: „Nu ne-am mai stresat cu chestii inutile”

+3 click pentru
galerie

Sora Deliei, primele declarații după botezul micuțului Bogdănel: „Nu ne-am mai stresat cu chestii inutile” © captură video

Astăzi a fost mare sărbătoare în familia Deliei! Sora vedetei și totodată fina ei, Oana și-a creștinat băiețelul și totul a fost cum nu se putea mai relaxant la evenimentul emoționant. 

Dacă atunci când și-a botezat fetița a avut multe emoții, dar s-a și stresat, acum, sora Deliei, Oana Matache a fost cum nu se poate mai relaxată. Pentru „Star News”, Oana Matache a povestit cum a decurs slujba de creștinare a micuțului Bogdănel, dar și cum va fi petrecerea. 

„În 2 ani, nuntă, botez, 2 nașteri, alt botez, nu mai reprezintă așa un factor de stres. A fost foarte drăguț, foarte relaxant...Copil a fost foarte cuminte, acum nu mai vrea să cooperez, mergem acum să ne relaxăm. E deja al doilea botez, suntem ok, ne-am concentrat pe ce trebuia, ne-am organizat bine și a fost ok. A fost foarte liniștit, chiar i-a plăcut foarte mult, a și râs după ce a băut lingurița de vin, dar acum este un pic supărat. 
Jessie a luat ca atare evenimentul și s-a plimbat prin biserică, a tras de chestii pe acolo, ce putea să facă un copil de 1 an jumate.

Acum doarme în mașină. Am fost foarte relaxați toți, e ca o duminică în care mergi la biserică, doar că foarte specială, dar stres 0. Atunci ne-am stresat foarte rău pe tot felul de chestii. Acum a fost foarte relaxat, l-am lăsat în piciorușele goale, nu ne-am mai stresat cu chestii inutile. 
Mama e foarte activă, mă ajută, a culcat-o pe Jessie. A stat cu cea mică. Mergem acasă să lăsăm o parte din invitați, ne schimbă, ne aranjăm și mergem la petrecere”
a spus Oana Matache, la Antena Stars. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest