Sora Deliei, mesaj dur după ce i-a fost furată identitatea: "Împrumută bani în numele meu"

+3 click pentru
galerie

Sora Deliei, mesaj dur după ce i-a fost furată identitatea: "Împrumută bani în numele meu" © Instagram

Oana Matache nu ştie ce să mai facă pentru a i se da dreptate! Cineva îi tot fură identitatea şi deschide cont pe o reţea de socializare cu numele ei. Sora Deliei a publicat astăzi din nou un mesaj pentru toţi cei care o urmăresc.

Oana Matache speră să rezolve cât mai repede situaţia deoarece, susţine ea, persoana respectivă cere bani în numele ei. Are de gând să implice şi poliţia în acest caz pentru a se rezolva. 

"Dragilor, 
După cum am zis de nenumarate ori si prin ziare, pe la diverse emisiuni, prin intermediul Deliei, în fel şi chip - eu nu am o pagina de Facebook. Niciuna! Tot ce are numele meu pe Facebook e fals -nu sunt eu. Aveti grijă, pentru că persoana respectivă se şi imprumuta de bani în numele meu. BINEINTELES că am luat măsuri şi am închis contul de câteva ori, însă individul şi-l redeschide. Am trimis buletinul de 3 ori deja către Facebook, însă niciun raspuns. Situaţie veche de 3 ani... până la urmă voi face un scandal în care voi implica politia. (Campania şi poza de campanie sunt făcute de mama @ginamatache7 😆👌👌👌)"
, a scris Oana Matache.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro