Gata cu părul scurt! Sore a ales să-şi schimbe look-ul. Uite cum arată artista

+3 click pentru
galerie

Gata cu părul scurt! Sore a ales să-şi schimbe look-ul. Uite cum arată artista © instagram

Sore surprinde pe zi ce trece şi devine din ce în ce mai frumoasă. Cântăreaţa a făcut o schimbare ce i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii de pe conturile de socializare.

 Mămică, soţie şi artistă, Sore nu uită să aibă grijă de corpul ei şi de aspectul fizic de invidiat. Artista a postat o fotografie prin care a stârnit numeroase reacţii din partea fanilor. Vedeta a renunţat la părul scurt care a consacrat-o şi a ales de data aceasta părul lung. Nu se ştie totuşi dacă decizia este una radicală, aşa că artista a cerut părerea şi fanilor săi. ,,Superbă !!! Foarte frumoasă !!!/Îţi stă suuuperb/ Eşti superbă oricum şi cu orice look!'', au fost doar câteva dintre comentariile pe care frumoasa blondă le-a primit. 

Artista nu vrea să se căsătorească

Artista se iubește de câțiva ani cu un medic denstist cunoscut și, chiar dacă relația este cât se poate de serioasă și asumată, nu vrea să audă de căsătorie nici în ruptul capului.

"Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi mai shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani.", a declarat Sore, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro