Sore a mărturisit de ce nu vrea să ajungă la Altar cu tatăl copilului ei: "Omul care minte, îl vezi"

+3 click pentru
galerie

Sore a mărturisit de ce nu vrea să ajungă la Altar cu tatăl copilului ei: "Omul care minte, îl vezi" © Instagram

Sore este o artistă apreciată și o mămică foarte împlinită. Artista se iubește de câțiva ani cu un medic denstist cunoscut și, chiar dacă relația este cât se poate de serioasă și asumată, nu vrea să audă de căsătorie nici în ruptul capului.

Motivul? L-a spus chiar artista, într-un interviu exclusiv acordat pentru Antena Stars. Sore spune că are o relație frumoasă și nu vede sensul unei nunți, mai ales din punct de vedere al investiției financiare. 

"Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi mai shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani.", a declarat Sore, la Antena Stars.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro