Sore, copleşită de întrebări existenţiale! "Sunt eu nebună?"

Sore, copleşită de întrebări existenţiale! "Sunt eu nebună?" © Instagram

Întrebări peste întrebări, în mintea artistei Sore! Lucruri banale viaţa sa, dau naştere unor lupte interioare, la capătul cărora o alegere trebuie făcută. Sore se întreabă: "Sunt eu nebună?"

Şi ce modaliate poate fi mai potrivită de a "căpăta" opinii, dacă nu printr-o postare pe reţelele de socializare. Sore a ilustrat o poză pe contul personal de Instagram, având o descrie interesantă despre modul în care îşi calculează fiecare pas, înainte de a face o alegere. Ca mai apoi, să aibă pregătită o următoare "mutare". "Una dintre întrebările existenţiale pe care mi le pun zilnic este dacă toţi oamenii over-think (n-am găsit termenul potrivit în română) orice. De exemplu, înainte să cumpăr o rochie, mă gândesc cu ce lucruri o s-o îmbrac, dacă merită investiţia etc, dacă îmi cumpăr zmeura de la magazin, ma întreb dacă o s-o mănânc azi cu ciocolată seara sau nu... şi tot aşa mă întreb cum să aleg dintre cele 4 piese pe care le am gata, pentru ca aş mai schimba mici chestii la fiecare şi tot nu reuşesc să mă mulţumesc. Sunt eu nebuna"? 😂", a scris Sore, pe Instagram.

Reacţiile fanilor săi au fost de natură să o încurajeze pe artistă. Mulţi dintre ei, femei în general, au spus că sunt mai rele de atât, în a face alegerile necesare.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro