Sore, mesaj emoționant chiar de ziua ei: „Sunt fericită cu ceea ce am realizat”. Vedeta a schimbat prefixul

+3 click pentru
galerie

Sore, mesaj emoționant chiar de ziua ei: „Sunt fericită cu ceea ce am realizat”. Vedeta a schimbat prefixul © instagram

Sore se poate declara în mod oficial o femeie fericită. Cântăreața are parte de o familie împlinită, dar și o carieră în plină ascensiune. Vedeta împlinește astăzi 30 de ani, așa că s-a gândit să publice pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant pentru cei ce o urmăresc. 

Ziua de 3 noiembrie reprezintă pentru Sore una dintre cele mai importante zile din an. Astăzi artista împlinește vârsta de 30 de ani, iar în toți acești ani a reușit să se formeze și să aibă o carieră de succes. De la micuța ce cânta piese pentru copii în urmă cu mulți ani, Sore a ajuns o artista împlinită, dar și o mamă model pentru fiica ei. 

Cântăreața a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant pentru cei ce o urmăresc. Postarea a strâns rapid mii de aprecieri, dar și foarte multe urări de bine pentru frumoasa sărbătorită.

„Nu am nicio poză fancy pentru ziua mea..pentru că anul acesta nu mi-am organizat nimic...dar am fost surprinsă. Iar poza asta arată fix cum mă simt astăzi, la 30 de ani. Aseară, iubitul și prietenii mei mi-au arătat, încă o dată, că ma iubesc. M-au încercat o mulțime de stări și emoții în ultima săptămâna, unele retrospective, altele cu privire la viitor, dar am înțeles că e cumva normal să simți emoție când schimbi prefixul. Viața mea e în cea mai bună perioadă acum, sunt recunoscătoare pentru familia mea, pentru prieteni, pentru cariera și pentru oamenii alături de care lucrez. Sunt fericită cu ceea ce am realizat pâna la 30, evident că visele mele sunt uneori puțin cam mari și mă mai și supar, mă întristez că nu reușesc să le bifez pe toate atunci când mi le doresc, dar cred că răbdarea e unul din lucrurile pe care trebuie să le învăț în decada nouă pe care o încep azi. Și mi-am mai propus să mă las sa fiu eu, în fiecare zi de aici înainte, pentru că dincolo de orice imagine pe care ne dorim să o prezentam lumii, cea mai frumoasă este cea autentică, fiind și cea care ne face atât de diferiți unii de alții. Mulțumesc pentru mesaje, mulțumesc pentru că vă luați din timp să îmi scrieți și sper să vă pot raspunde fiecăruia în parte. ❤️”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest