Sore, primul videoclip împreună cu fetiţa ei: „Aproape că am leşinat” / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Sore, primul videoclip împreună cu fetiţa ei © Instagram

Sore este una dintre cele mai apreciate artiste din lumea muzicii. Vedeta are o carieră strălucitoare, dar şi o familie de nota zece.

Sore lansează hit după hit, însă, ultimul videoclip al recentei piese lansate este cel mai emoţionant.

Artista a trăit momente pe care cu siguranţă nu le va uita niciodată. În urmă cu patru ani a devenit mamă pentru prima dată, iar acum poate spune că şi-a lansat şi fiica în industria muzicală.

În ultimul clip, Sore a ales să joace alături de fetiţa ei, Erin. Piesa "Ce faci, fată?" este o melodie dedicată tuturor fetelor şi femeilor care au încredere în ele. 

Piesa este inspirată din viata artistei. Prin versurile melodiiei, artista le îndeamnă pe femei să nu mai accepte jumătăţi de măsură în relaţiile lor.

Vedeta a ales ca ea şi micuţa ei să joace rolurile principale, însă artista le-a avut aproape şi pe prietenele sale cele mai bune, dar şi pe cele ale fetiţei ei.

Erin o interpretează în videoclip pe mama ei, pe vremea când era doar un copil. Colegele micuţei le-au interpretat şi ele, la rândul lor, pe prietenele artistei, iar timp de câteva ore, cât timp au filmat cele mici, totul a fost extrem de emoţionant.

Se pare că Erin îi calcă pe urme mamei sale, căci micuţa nu a avut deloc emoţii, ba mai mult, abia a aşteptat ziua de filmare.

Fiica lui Sore s-a dovedit a fi o actriţă desăvârşită şi extrem de disciplinată, emoţionându-şi mamă până aproape de leşin.

„La filmare a fost atât de cuminte şi de emoţionată, încât mi-a fost dificil să gestionez toată situaţia. Aparent eram foarte organizată şi stăpână pe sine, însă, recunosc, în cele două ore cât au filmat fetiţele, am transpirat şi m-a luat ameţeala. Întâmplător sau nu, la primul cadru după ce au plecat copiii, aproape că am leşinat şi m-am întins pe o bancă. Cu emoţiile nu te joci!”, a spus Sore, conform click.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro