Sore, probleme de sănătate vechi de 16 ani. Cântăreața le-a mărturisit fanilor tot adevărul

+3 click pentru
galerie

Sore, probleme de sănătate vechi de 16 ani. Cântăreața le-a mărturisit fanilor tot adevărul © arhiva

Sore este una dintre cele mai apreciate de la noi, însă puțini știu că aceasta are o problemă de sănătate. Vedeta suferă de miopie, iar de la vârsta de 16 poartă lentile pentru că altfel nu reușește să distingă lucrurile. 

Sore este o artistă foarte iubită, dar și foarte sexy. Oriunde merge întoarce privirile tuturor celor prezenți, însă dacă ea nu ar folosi lentile de contact i-ar fi destul de greu să observe oamenii și lucrurile din jurul ei. Vedeta și-a anunțat fanii de pe contul său de socializare că suferă de miopie, iar de mai bine de 16 ani poartă lentile de contact fară ca vreodată să fi purtat ochelari. Motivul? 

Cântăreața menționează că deși poartă lentile de contact, și-ar dori să poarte și ochelari de vedere pentru că îi este greu dimineața când se trezește să observe lucrurile, însă nu și-a găsit perechea potrivită și simte că ochelarii nu o avantajează.

Vedeta a decis să le ceară părerea admiratorilor în privința a două perechi de ochelari, iar aceștia au părut foarte încântați în a o ajuta. ”Mă lovesc mereu de colțuri dimineața și mijesc ochii când să dau drumul la desene la 8 dimineața (#nusuntomamăperfectă) dar motivul este că NU îmi place cum îmi stă cu ochelari”, le-a sps cântăreața fanilor 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro