Panică pentru doi cântăreți de manele de la noi în Thailanda! "Am pățit-o, am crezut că fac infarct!"

+3 click pentru
galerie

Panică pentru doi cântăreți de manele de la noi în Thailanda! "Am pățit-o, am crezut că fac infarct!" © Facebook

Doi cântăreți de manele de la noi au avut parte de clipe de panică imediat ce au ajuns în Thailanda. Au avut zbor cu escală în Beijing, iar când au ajuns la destinație au descoperit că nu au câteva dintre lucrurile absolut necesare.

Sorina Ceugea și Danezu și-au dat seama că au pierdut camera video, încărcătorul acesteia, dar și blițul. S-au panicat, s-au speriat și au început să caute soluții pentru a-și găsi lucrurile. Din păcate, la telefon nu au reușit să se înțeleagă cu nimeni pentru că oamenii de acolo nu vorbesc engleză, fapt ce le-a dat totul peste cap. 

"Noi am zburat din Londra către Thailanda cu escala în Beijing. Când am ajuns în Thailanda, în bagajul de mână nu mai aveam camera video cu obiective, încărcătorul și blitzul. Am pățit-o, am crezut că fac infarct!", a spus Sorina Ceugea pentru wowbiz.ro. 

După ce au sunat la ambasadă, dar nu au reușit să se înțeleagă în limba engleză, Sorina și Danezu au reușit să găsească ajutor la un restaurant. În timp ce mâncau, Danezu a observat că la masa de lângă ei erau doi chinezi care știau engleză. Ei au fost salvarea lor! Le-a povestit problema, iar aceștia au sunat la ambasadă și s-au înțeles cu oamenii de acolo.

A doua zi Danezu a mers și a recuperat lucrurile, care erau deja date la obiecte pierdute și era așteptați cei cărora le aparțin. Acum Sorina și Danezu se pot bucura de vacanță, dar pot să se muncească, acesta fiind gândul cuc are au plecat peste hotare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro