Da, da, e adevărat! Unde şi-a dus Silvana Rîciu soţul, la nici două luni de la nuntă / FOTO

+3 click pentru
galerie

Da, da, e adevărat! Unde şi-a dus Silvana Rîciu soţul, la nici două luni de la nuntă / FOTO © Facebook

Silvana Rîciu şi proaspătul ei soţ, Nicuşor Ioniţă, se bucură din plin de această perioadă. La nici două luni de la nuntă, cei doi şi-au uimit admiratorii cu câteva fotografii. Nu de acasă şi nici din vreo vacanţă. Se pare că Silvana Rîciu vrea ca soţul ei să arate cel mai bine!

Interpreta Silvana Rîciu s-a recăsătorit pe 19 septembrie, pe malul lacului Cernica. Cel alături de care a început o nouă viaţă este Nicuşor Ioniţă, în vârstă 34 de ani. Cu câteva luni înainte să înceapă o poveste de dragoste cu el, Silviana Rîciu a pus stop unui mariaj de peste 20 de ani. 

Nunta a fost ca în poveşti, iar ei s-au declarat mai fericiţi ca niciodată! Iată că, la nici două luni de atunci, Silvana Rîciu şi-a dus soţul la o clinică de înfrumuseţare. Ce să facă acolo? Să se răsfeţe! Cântăreaţa s-a lăsat deoparte pentru o zi, iar soţul ei, Nicuşor Ioniţă, s-a bucurat de tot soiul de  beneficii. Ajunşi la clinică, Nicuşor Ioniţă a optat pentru estomparea ridurilor. Ea, a aşteptat să-şi vadă soţul şi pare-se că a fost mulţumită. 

"Soțul meu a fost astăzi răsfățatul. El a optat pentru estomparea ridurilor", a scris Silvana Rîciu pe reţelele de socializare.

Silvana Rîciu a postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare, în care a împărtăşit cu admiratorii experienţa. Soţul ei, Nicuşor Ioniţă, a apărut cu zâmbetul pe buze şi... fără riduri!

Silvana Rîciu şi soţul ei, pregătiţi să devină părinţi

Silvana Rîciu şi Nicuşor Ioniţă se cunosc de 13 ani, dar viaţa i-a adus unul în braţele celuilalt abia în 2018. Însă, de atunci, interpreta este sigură că şi-a găsit sufletul pereche. Deja mamă a doi copii din căsnicia anterioară, Silvana Rîciu îşi doreşte să rămână însărcinată cu Nicuşor Ioniţă. De altfel, artistul se înţelege de minune şi cu Andrada şi Luca, în vârstă de 10 şi 8 ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest