Soția lui Sonny Flame, adevărul despre începuturile relației. "Ne-am cunoscut la o piscină". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Soția lui Sonny Flame, adevărul despre începuturile relației. "Ne-am cunoscut la o piscină". VIDEO © Instagram

Soția lui Sonny Flame spune adevărul despre începuturile relației cu artistul, dar şi despre sarcină! Unde s-au cunoscut și cum a început povestea lor de iubire! Lena Preda face declarații fără precedent.

Sonny Flame are o soţie care întoarce multe priviri, dar frumoasa Lena nu are ochi decât pentru bărbatul ei. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi au împreună o fetiţă în vârstă de 5 ani, Natalia Elena. O familie fericită şi împlinită. Dar...Oare cine a pus ochii primul pe celălalt şi...cine a făcut primul pas?

"Păi ca să vă spun adevărul cel adevărat. Eram încă mică, eram în Oneşti. Mică, nu eram foarte mică. Aveam 18 ani şi am văzut un clip cu el. Mi s-a părut super drăguţ. Am zis: <<Măi ce bine arată băiatul ăsta!>> Apoi în Bucureşti, asta undeva după doi-trei ani. Deja eram aici în Bucureşti şi am văzut o poză pe facebook sau i-am găsit facebook-ul şi i-am dat like la pagină pur şi simplu şi m-am trezit cu un mesaj de la el. Ne-am întâlnit la piscină. Doamne! Da! Deci, cam asta a fost. Şi ne-am plăcut şi ne-am... uite aşa.", a povestit Lena Preda.

Şi doar o secundă le-a fost de ajuns. A fost dragoste la prima vedere! Sonny Flame şi Lena trăiesc povestea lor de iubire cu aceeaşi intensitate ca la început. Cum reuşesc cei doi soţi să menţină, după atâţia ani, încă aprinsă flacăra iubirii?

"Aici ar trebui să dau un răspuns foarte, foarte lung, însă o să fiu scurtă. Cred că respectul, fidelitatea evident şi faptul că avem un copil pe care îl iubim enorm şi pe care ne dorim să-l creştem şi să-l educăm cât mai frumos posibil. Şi evident, nu ştiu, compatibilitatea, cred.", a mai declarat soţia lui Sonny Flame.

Am aflat ce era de aflat. Dar...Ce credeţi? Mai avem ceva să vă spunem. Lena şi Sonny Flame îşi mai doresc un copil. Să aşteptăm în curând să ne dea vestea că este însărcinată? Asta rămâne de văzut!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest