Soţia lui Sonny Flame e pusă pe rele! Cum s-a afişat Lena, în văzut lumii? / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Soţia lui Sonny Flame e pusă pe rele! Cum s-a afişat Lena, în văzut lumii? / VIDEO © Instagram

Soţia lui Sonny Flame vrea să înnebunească toată suflarea masculină! Şi dacă e să ne luăm după ipostazele de infarct în care pozează Lena, am spune că sunt şanse mari să îşi ducă planul la bun sfârşit! 

Asa apariţie? Păi cum să nu provoace Lena Preda palpiaţii domnilor, atunci când se uită la pozele ei? Soţia lui Sony Flame are nişte forme apetisante care lasă pe toată lumea cu gura căscată, însă ce-i drept, şi ştie să şi le pună în evidenţă. Poartă numai salopete extrem de mulate şi decoltate, în care arată incredibil. 

Dar oare câte salopete are frumoasa Lena? Că am văzut foarte multe model, şi mai sport, şi mai elegante. Se pare că şatena şi-a găsit piesa vestimentară favorită. Iar noi nu avem nimic de comentat, pentru că adevărul este că arată demenţial!

Sonny Flame are cu ce se mândri, aşa soţie sexy, care suceşte minţile bărbaţilor...Însă ea are ochi numai pentru el. Lena adună mii de likeuri prin pozele ei îmbrăcată în salopete mulate, dar parcă cele în costum de baie sunt... şi mai şi!

Şi să nu credeţi că Sonny nu este gelos. Şi pe bună dreptate! La cum arată Lena, e normal să fie mereu în gardă, să nu care cumva să o fure cineva pe focoasa şatenă, conform Antena Stars.

Sonny Flame şi Lena s-au cunoscut la piscină

În urmă cu ceva timp, Lena Preda a răspuns la toate întrebările legate de relaţia ei cu artistul.

“Eram încă mică, eram în Oneşti. Mică… Nu, eram foarte mică! Aveam 18 ani şi am văzut un clip cu el. Mi s-a părut super drăguţ. Am zis: <<Măi, ce bine arată băiatul ăsta!>>. Apoi, eram aici, în Bucureşti, şi am văzut o poză pe Facebook sau i-am găsit Facebook-ul şi i-am dat like la pagină, pur şi simplu, şi m-am trezit cu un mesaj de la el. Ne-am întâlnit la piscină. Doamne! Da! Deci, cam asta a fost. Şi ne-am plăcut şi ne-am... uite aşa”, povestea Lena.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro