Soţia luptătorului Cătălin Zmărăndescu a slăbit 10 kilograme în trei luni, fără dietă! A venit la TV şi a spus secretul ei

+3 click pentru
galerie

Cătălin Zmărăndrescu şi Luiza © Facebook

Cătălin şi Luiza Zmărăndescu au devenit părinţi în urmă cu trei luni. Tânăra a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Matilda Victoria. Soţia luptătorului a pus câteva kilograme în timpul sarcinii, dar a găsit o modalitate de a scăpa de ele rapid, fără să ţină dietă.

Luiza Zmărăndescu îl are drept antrenor chiar pe soţul ei. Acesta a ajutat-o să scape de mai bine de zece kilograme în trei luni, fără să ţină dietă, ci doar cu o oră şi jumătate de sport pe zi. 

"O cheamă Matilda Victoria. E cel mai bun tătic. O iubeşte foarte mult. El îi face baie. Se apropie nouă seara şi îmi spune să nu cumva să îi fac baie fără el. (...) O luăm cu noi la sală. Da, am slăbit 10 kilograme în trei luni. Câte o oră jumate în fiecare zi cu antrenorul. Nu, nu am ţinut dietă. Nu aş opta pentru o bonă niciodată", a spus soţia lui Cătălin Zmărăndescu. 

Cătălin Zmărăndescu este cel care se ocupă tot timpul de baia micuţei Matilda Victoria. Încă de când au ajuns de la maternitate cu ea, luptătorul o ajută pe soţia lui cu orice este nevoie. 

"Îi fac masaj, trebuie cremuită peste tot, e un ritual. Da, a avut colici şi încă mai are", a spus Cătălin Zmărăndescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro